Sådan kan du tjene penge på dine dyr

At have et kæledyr er udelukkende en stribe af omkostninger for de fleste, men det behøver det ikke være. Det er i dag muligt at tjene mange penge på at have et kæledyr, så længe det kan noget specielt, ser ud på en speciel måde, eller man på anden vis er god til at udnytte dets egenskaber.

Herunder er samlet en lang række måder, som du kan forsøge at udnytte for at tjene penge på dit kæledyr.

Tag dit kæledyr med til konkurrencer

Rundt omkring i det danske land er der kæledyrs konkurrencer, hvor man kan stille op med sit kæledyr. Konkurrencerne varierer, men der er typisk konkurrencer der både går på ”skills”, hvor dyrene skal udføre forskellige opgaver som at løbe på en bane, eller konkurrencer der på dyrenes udseende.

Præmierne varierer alt efter lokation og konkurrence, men typisk er det muligt at vinde et mindre pengebeløb. Præmierne er dog ikke i samme skala som man ofte ser i USA, hvor alle ting trods alt også er større.

Lav dit dyr en instagram konto

Hvis man er mere kreativ, og ens dyr har et specielt udseende, eller kan nogle interessante ting, er det muligt at give dem deres egen instagram konto.

Særligt konti med små søde hunde er populære, hvor enkelte racer har op imod 3 millioner følgere på det sociale medie, og tjener flere tusinde kroner for hvert eneste opslag de lægger op.

Konkurrencen på de sociale medier er dog ekstrem hård, da man i princippet konkurrerer imod hele verden om at være det mest populære kæledyr.

Fordelen ved at forsøge sig med denne måde at lave penge på er, at det stort set foregår helt på lige linje med en passiv ekstra indkomst. Man behøver ikke lægge særlig stor mængde tid i at opretholde en solid fanbase på et socialt medie, i forhold til at skulle træne et kæledyr til en konkurrence.

Gør din hund til model

Mange forskellige modehuse og magasiner bruger til tider dyr i deres udstillinger og reklamer. Hvis dit dyr er særligt ”attraktivt” og velopdragen, er det muligt at få dem castet til diverse TV-reklamer, film eller magasiner.

Typisk vil disse typer jobs generere op til flere hundrede kroner i timen, selvfølgelig såfremt dit kæledyr bliver udvalgt til at være en del af en reklame.

Overordnet set er det svært at tjene penge på sine kæledyr, da en stor del af dyrenes popularitet er grundet dyrenes udseende og ikke så meget baseret på deres træning.
Hvis man går efter at tjene de store penge, skal man helt sikkert søge mod internettet, hvor dyrenes indtjening stort set intet loft har.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *