Det store udvalg af legetøj til dine dyr

Det er pragtfuldt at have dyr. De er herlige følgesvende og dejlige familiemedlemmer. Man får ubetinget kærlighed og mange gode oplevelser. De er rørende, sociale og er en del af flokken.

Dyr skal selvfølgelig forkæles, leges med og have noget de kan blive stimuleret af både mentalt og fysisk. Katte elsker kradsebræt. Nogle hunde kan bruge lang tid på at spille bold. Hamstere drøner rundt i deres hjul. Undulater laver kunster på plastikstiger. Kaniner løber ind og ud eller gemmer sig i tunneler. Mus og hamstere både gnaver og gemme sig i trælegetøj. Papegøjer spejler sig i det mangesidet spejl med en klokke i.

Der er masser af legetøj til dyr og mange muligheder for at aktivere dyrene, så de får krudtet af og er glade. Det er også hyggeligt blot at opleve dem fra sidelinjen, medens de er i gang med at udfolde sig.

Leg med din hund

Det er ikke for ingenting, at hunden kaldes for menneskets bedste ven. De er loyale, tilpasser sig og forsvarer deres ejere hvis behov. De elsker at lege og blive udfordret blandt andet med at lære tricks, udføre opgaver eller træne agility.

5 gode bud på yndlingslegetøj til din hund.

  • Plysfigurer: Plysbamse eller anden figur med eller uden lyd er en af hundens favoritter. Hunden har dem alverdens steder i huset, da de bliver slæbt rundt. De bliver tygget i og sovet sammen med.
  • Latex figurer: Mange figurer lige fra kødben, kyllinger til bolde i latex er et hit hos en hund, specielt hvis de giver lyd fra sig.
  • Aktivitetslegetøj: Legetøj med ekstra udfordring giver stor glæde. Figurer eller bokse bliver fyldt med godbidder, hvorefter hunden skal forsøge at få fat i dem. Det kan være gennem huller, låger der skal åbnes/flyttes eller knapper der skal trykkes på.
  • Bolde: En fodbold eller en tennisbold med en tilhørende kaster giver stor succes på græsplænen eller i skoven.
  • Træpind: Hunde elsker en simpel træpind til at ligge og tygge i, eller øve apportering ved at kaste pind.

Dig og din kat

Katte er selvstændige og lunefulde kæledyr. De er helt deres egen og vil kun kæles eller snakkes med, når de er i humør til det. Men det gør dem ikke mindre herlige. De er fulde af personlighed.

5 gode bud på legetøj og ting til din kat.

  • Kradsebræt/rulle: Et godt kradsebræt eller legetøj med et kradsefelt giver katten mange gode stunder, hvor der kan leges.
  • Plysfigurer: Katte elsker at lege fangeleg med figurer for eksempel plysmus med lange haler eller stoffugle med fjer.
  • Huler: En stofhule eller tunnel er perfekte til katte, da de elsker at gemme sig og slumre. Det kan også være en hule kombineret med forskellige aktiviteter blandt andet kradsefelt, plysfigur hængende i snor med videre.
  • Aktivitetslegetøj: En bold eller anden figur med diverse åbninger fyldes med godbidder og katten skal forsøge at få fat i dem.
  • Drillepind: En god fangeleg er et hit med en pind, som har forskellige ting tilføjet i den ene ende via en snor. Det kan være fjer, stoffigurer eller bolde.
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *